Facebook și WhatsApp dispar de pe aceste telefoane! Decizia a fost luată

  de Special Arad | 24 martie 2016, 10:42 AM | IT | Social Media

  0

  Facebook a hotărât să renunțe să mai facă aplicațiile sale să meargă pe noul sistem de operare BlackBerry 10. Este vorba despre Facebook și Messenger. Decizia vine după ce, cu câțiva ani în urmă, ea a fost aplicată și în cazul aplicației de mesagerie WhatsApp, deținută tot de Mark Zuckerberg.

  „Deși aceste dispozitive mobile au fost o parte importanta a istoriei noastre, ele nu oferă genul de capabilități de care avem nevoie pentru a ne extinde funcțiile aplicațiilor în viitor”, a scris compania Facebook într-un comunicat.

  Aplicațiile sale nu vor mai functiona nici pe Symbian, sistemul de operare vechi dezvoltat de Nokia.

  SURSA: yoda.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.