joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  De anul viitor, WhatsApp nu va mai funcționa pe unele telefoane

  de Special Arad | 5 decembrie 2016, 12:46 PM | Internaţional | IT

  0

  Posesorii de smartphone-uri mai vechi vor fi nevoiți să își schimbe telefoanele în 2017, dacă vor să mai folosească aplicația WhatsApp.

  WhatsApp recomandă posesorilor de smartphone-uri care folosesc sisteme de operare vechi să își schimbe telefonul pentru a putea folosi în continuare aplicația.

  „De la sfârșitul anului 2016 nu vom mai oferi asistență pentru WhatsApp Messenger pe următoarele platforme:

  BlackBerry OS și BlackBerry 10

  Nokia S40

  Nokia Symbian S60

  Android 2.1 și Android 2.2

  Windows Phone 7

  iPhone 3GS/iOS 6

  Cu toate că aceste telefoane au constituit o parte foarte importantă din experiența noastră, ele nu mai oferă capacitățile necesare pentru a putea extinde opțiunile aplicației noastre pe viitor”, anunța compania în luna februarie a acestui an.

  Ulterior a revenit cu o actualizare. „WhatsApp extinde perioada în care vom oferi asistență pentru BlackBerry OS, BlackBerry 10, Nokia S40 și Nokia Symbian S60 până pe data de 30 iunie 2017”, au anunțat reprezentanții companiei.

  Sursa: Digi 24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.