Expoziție națională dedicată Centenarului la Delta și la Alfa, cu 73 de artiști consacrați din țară

  de Special Arad | 19 noiembrie 2018, 5:03 PM | Cultură

  0

  Galeriile de artă „Alfa” și „Delta” din Arad vor găzdui, începând de marți, 20 noiembrie, ora 17, expozitia națională de arte vizuale dedicată Centenarului, „România 100”.

  73 de artiști vizuali consacrați din țară expun 170 de lucrări de pictură, grafică, sculptură și artă fotografică. Proiectul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad impreună cu Filiala Arad a UAPR. Directorul de proiect este Dumitru Șerban.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.