Explozie puternică în Timișoara! Două persoane au ajuns la spital cu arsuri grave

  de - | 15 octombrie 2020, 4:28 PM | Regional

  0

  O explozie puternică s-a produs, în urmă cu puțin timp, în cartierul Mehala din Timișoara. Conform primelor informații, deflagrația s-a produs la o casă. Un apel la 112 a anunțat că sunt cel puțin două victime.  Echipele de intervenție au plecat spre locul incidentului. O coloană neagră de fum poate fi observată de la o distanță de câțiva kilometri. Vom reveni cu amănunte.

  Pereții casei s-au crăpat în urma exploziei, fiind afectat, de asemenea, și acoperișul. Pompierii intervin cu mai multe echipaje, la fața locului fiind mașini de stingere și SMURD.

  Dintre cele trei persoane aflate în interiorul locuinței, două victime au fost transportate la spital cu arsuri de gradul II și III. Femeia de 53 ani are arsuri de gradul II și III pe o suprafață corporală de 30 %, iar bărbatul de 48 ani, cu arsuri de gradul II/III, pe o suprafață corporală de 15%. Victimele sunt conștiente și stabile hemodinamic. Cea de-a treia victimă este un bărbat de 81 ani, imobilizat, care a suferit un atac de panică. A refuzat să fie transportat la spital.

  Citeste mai mult pe pressalert

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.