joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Europarlamentarul Maria Grapini a primit o „diplomă de excelență”… gata grapinizată!

  de - | 22 septembrie 2015, 7:11 AM | Administraţie

  0

  Europarlamentarul Maria Grapini a primit o diplomă de excelență pentru eforturile neobosite de „promovarea limbii române, a culturii si spiritualității nationale”, acordate de Asociatia Culturala Constantin Brancuși din Timișoara.
  Maria Grapini și-a câștigat, de ceva vreme, o adevătată notorietate în spațiul public, „detronându-l” inclusiv acest sens pe Marian Vanghelie, „părintele almanahelor”, după ce primarul Sectorului 5 a fost luat de DNA. Numeroasele greșeli gramaticale comise în mesajele postate pe Facebook au dus chiar până la lansarea unui site care permite utilizatorilor sa „grapinizeze” texte – o mașinărie virtuală denumită GRAPINIZATOR.

  „Azi am primit o diploma de la Asociatia Culturala Constantin Brancusi .Nu stiu daca merit cuvintele scrise pe diploma ,dar stiu ca sunt mandra ca am primit aceasta onoranta diploma si ca o pretuiesc.Va multumesc dragi iubitori ai culturii,membri ai asociatiei”, a scris Maria Grapini pe Facebook, postând și o fotografie cu diploma primită. Diploma este, desigur, grapinizată, fiind plină de greșeli de ortografie…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.