Voluntari din Arad și încă 4 județe au refăcut marcajul pe 8 km de creastă în munții Zărand

  de Special Arad | 7 March 2022, 1:39 PM | Știri Arad

  0

  Sâmbătă, 5 martie, Serviciul de Voluntariat Montan a desfășurat o nouă acțiune de remarcare pe creasta principală a munților Zărand. Segmentul marcat a fost Șaua Conop – Vârful Trei Gomile – Vârful Trei Holamburi – Vârful Ivănița, în lungime de 8 km.

  La remarcare au participat 17 persoane din 5 județe: Arad, Timiș, Brașov, Tulcea și Ilfov (București).

  „Multumim partenerului în acțiune Rock’n Snow pentru materialele puse la dispoziție! Urmatoarea remarca din județul Arad se va desfășura în perioada 26-27 Martie. Atunci vom marca Circuitul Sălașelor, cel mai lung circuit din judetul Arad, cu o lungime de 53 km. Toți cei care doresc să ia parte la acel eveniment sunt rugați să ne scrie mesaj pe pagina Serviciul de voluntariat montan”, transmit organizatorii.

  Mai multe detalii aici: facebook.com/svmontan.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.