HBO anulează noul sezon al serialului „Westworld”

  de Special Arad | 6 November 2022, 1:34 PM | Film | Pop Culture

  0

  Potrivit postului radio public american NPR, reprezentanții HBO au decis să anuleze continuarea serialului SF după al patrulea sezon, care s-a încheiat în acest an, pe 14 august. Este o soartă neașteptată pentru un serial care, de la debutul său pe HBO în 2016, a fost considerat unul dintre cele mai de succes, adunând în total 54 nominalizări la Premiile Emmy.

  Luna trecută, co-creatorul Jonathan Nolan (fratele celebrului regizor Christopher Nolan) a spus într-un interviu Deadline că speră ca HBO să-i ofere serialului un al cincilea sezon, pentru a încheia povestea ambițioasă despre revolta androizilor din parcul de distracții numit „Westworld”. „Întotdeauna am planificat un al cincilea și ultim sezon”, a spus Nolan, citat de publicația The Hollywood Reporter. „Suntem încă în conversații cu rețeaua”, a mai adăugat Nolan. Co-creatoarea Lisa Joy a spus, de asemenea, că serialul a fost gândit întotdeauna cu un final specific: „Eu și Jonah am avut întotdeauna în minte un final la care sperăm să ajungem. Încă nu am atins acel punct”.

  Serialul „Westworld” a fost unul dintre cele mai de succes seriale TV din ultimii ani, însă al treilea sezon a dezamăgit mulți fani, dând impresia că povestea nu se îndreaptă spre nimic plănuit, ca și cum creatorii ar fi rămas fără idei. Chiar dacă audiența serialului a scăzut semnificativ, continuarea a venit în acest an cu al patrulea sezon, de data aceasta pe noul serviciu de streaming HBO Max. Fanii au apreciat că noul sezon a fost o reală „redresare” în povestirea serialului, într-un stil mult mai apropiat primelor două sezoane. Ultimul episod s-a terminat însă destul de ambiguu, notează The Hollywood Reporter, amintind interviul-podcast cu Lisa Joy, în care realizatoarea interviului Abbey White a menționat că „se simțea ca și cum serialul s-ar fi putut încheia acolo”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.