Emilia Ignișca: Începând de astăzi, școlile din comuna Târnova vor beneficia de infrastructură IT care va consolida capacitatea de e-learning a unităților de învătământ

  de - | 17 June 2022, 7:39 PM | Comunicate contra cost

  0

  O parte din aparatură a ajuns astăzi la noi, urmând ca în perioada următoare să ajungă și restul echipamentelor IT.

  Reamintim faptul că toate școlile din comună vor fi dotate cu table interactive, videoproiectoare, sisteme all-in-one, tablete pentru copii și laptopuri pentru diriginți și învățători. Mulțumesc tuturor celor implicați în implementarea și realizarea acestui proiect! Copiii sunt viitorul nostru! Doamne ajută!„, spune primarul comunei Târnova, Emilia Ignișca.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.