Elicopterul SMURD rămâne la Arad! Raed Arafat explică de ce…

  de - | 19 martie 2016, 4:41 PM | Administraţie | Topic special

  0

  Lovitură pentru președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin. Elicopterul SMURD pentru care a purtat atât de multe discuții în contradictoriu cu președintele interimar CJA, Adrian Țolea, rămâne în municipiul Arad. Anunțul oficial a fost făcut astăzi chiar de șeful serviciului de urgență, Raed Arafat.
  Aveți un elicopter în regiune. Elicopterul este regional, iar amplasarea lui depinde de mai mulți factori: care este cel mai apropiat elicopter de el, ce zone acoperă , cercul de intervenție pe minute, sunt mai multe analize care se fac. La acest moment locul potrivit de unde plecă elicopterul este Arad. Dacă pe viitor vor apărea alte premise, se poate reanaliza situația, dar la acest moment să acoperim zona de intervenție corect și să nu vitregim diverse zone, locația pusă este cea mai bună din punctul nostru din vedere pentru a ajunge rapid la cât mai mulți cetățeni”, a explicat secretarul de stat al MAI, Raed Arafat, potrivit Sursa de Vest.
  Acesta dă asigurări, însă, că nici Timișul nu va rămâne fără sprijin din partea serviciului de urgență SMURD.
  Elicopterul rămâne sub coordonarea Timișoarei, sub coordonarea serviciului de Urgență de la Spitalul Județean. S-a mai discutat de realizarea unui punct de decolare cu sprijin de la CJT”, a mai punctat Arafat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.