miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elevii de la Liceul Sportiv împreună cu cei de la Ghiba au împărțit cadouri de Paști bunicilor de la centrul de pe Bodrogului

  de Andrada Bobiș | 7 aprilie 2023, 10:19 AM | Știri Arad

  0

  În preajma Sfintelor Sărbători de Paşti, elevii claselor a -IX-a B, a-X-a A, a-X-a B, a-XI-a A de la Liceul Sportiv din Arad, alături de elevii claselor a-IX-a D și a-X-a C de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din Arad au dorit să fie alături de bunicii de la „Centrul de Îngrijire pentru persoane vârstnice” de pe Bodrogului din municipiu, pentru a le face cadouri în spiritul acestor sărbători.

  Elevii, însoțiți de profesoarele Biț Lavinia și Bătrâna Patricia, de la Liceul cu Program Sportiv, respectiv Vaida Margareta și Petcoviciu Oana de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, au pregătit 70 de pachete cu cadouri, conținând dulciuri și produse cu motiv specific pascal, pe care le-au dăruit din inimă bătrânilor de la centru.

  cadouri de pasti pentru centrul de varstnici de pe bodrogului

  „Sfintele Sărbători de Paşti constituie un prilej de bucurie pentru fiecare dintre noi, iar în aceste momente trebuie să ne gândim cu afecţiune și înţelegere la cei cu care destinul nu a fost aşa darnic şi să dovedim spirit de întrajutorare, încântarea îndeplinirii unor fapte bune şi iubirii aproapelui de sine. Prin acest simplu gest de a dărui sperăm că am adus un strop de bucurie şi o rază de speranţă şi lumină în sufletele acestora”, a precizat pentru Special Arad, Moțiu Alina director la Liceul Sportiv din Arad.

   

  Citește și: Dintre toți rezidenții căminului de pe Bodrogului, cel mai vârstnic împlinește 100 ani și e veteran de război originar din Ucraina • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.