Update Accident la intersecția dintre Pădurii și Bodrogului. O femeie a fost accidentată grav după ce a fost lovită de un șofer care conducea o Dacia

  de Special Arad | 13 August 2018, 8:29 PM | Știri Arad

  0

  Un accident de circulație s-a produs în urmă cu câteva zeci de minute la intersecția dintre străzile Pădurii și Bodrogului. Din primele informații pe care le deținem, șoferul unei Dacii Solenza (o persoană mai în vârstă) a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp. Însă, înainte a accidentat și o femeie care se afla pe trecrea de pietoni.
  Un echipaj SMURD a intervenit cu promtitudine și a preluat-o pe femeie, care se pare că a scăpat ușor, mai mult cu o sperietură.
  Șoferul Daciei nu a pățit nimic.
  UPDATE – Primele informații s-au dovedit a fi inexacte, din păcate. Femeia a fost accidentată grav, șoferul Daciei nefacand manevre sa o ocoleasca. Noile informații sunt că aceasta a suferit multiple leziuni, are o fractură la mâna stângă și, mai grav, i s-a umflat capul. Aceasta va trebui să meargă săptămânal la control pentru a-i fi supravegheat cheagul de sânge din zona capului

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.