sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Slujbe” și claxoane într-una din cele mai aglomerate zone ale Aradului în zilele de duminică (Foto-Video)

  de Andrei Fuliaș | 10 septembrie 2017, 2:06 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Strada

  1

  Știri Arad. Duminică – zi de sărbătoare, zi în care în mai toate bisericile sunt ținute slujbe religioase. Slujbe au fost și în intersecția dintre străzile Pădurii cu Dorobanților, respectiv Calea Bodrogului. N-au fost tocmai religioase, nici de pomenire, deși au fost menționate nume de sfinți și au fost pomenite și niște rude, unele chiar decedate.

  Șoferii care pătrundeau în intersecție dinspre Piața Obor și-au vărsat nervii, claxonând și înjurând.

  Motivul… un alt șofer, unul suficient de nesimțit încât să-și parcheze autoturismul marca Ford, înmatriculat în Arad cu numărul AR 15 EPA, chiar sub semafor, pe prima bandă de circulație. Săracul, i-o fi fost poftă de niște mici și foamea i-o fi întânecat gândirea, că altfel nu ne explicăm de ce și-a parcat mașina tocmai pe drum, într-una dintre cele mai aglomerate zone ale Aradului în zilele de duminică.

  Iar „slujbele” și claxoanele au răsunat preț de zeci de minute, zecile de șoferi care ajungeau în spatele primei mașini de la semafor crezând că la volan se  află și un șofer care o fi ațipit și n-a văzut că era „verde”. Printre cei care la un moment dat s-au nimerit în spatele „bizonului” s-a aflat și o ambulanță, chiar claxonul specific acestor tipuri de autospeciale atrăgându-ne atenția asupra a ceea ce se petrece în intersecție.

  20170910_130128 20170910_130204

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.