Elena, niciun Ulise nu mai stinge focul… Toți candidații pentru șefia ISU Arad s-au ars!

  de O. Peniță | 25 mai 2017, 3:19 PM | Culise

  7

  Nu e trei doamne și toți trei, e o doamnă și, forțat puțin, niciunul. Începând de azi, ea, doamna Elena, se poate uita la orice emisiune de televiziune dorește (Poți citi AICI!) pentru că în biroul comandantului ISU nu mai e nimeni. Propoziția „nu mai e nimeni” e o figură de stil… pentru că… uite pentru că:

  Toți cei trei candidați înscriși la concursul pentru șefia ISU Arad au picat examenul la care s-au prezentat. E vorba de locotenent colonel Cristian Gârbău (încă împuternicit inspector șef), locotenent colonel Florentin Țigan (împuternicit prim adjunct al inspectorului șef) și colonel Romel Vale. Toți trei au primit niște subiecte de examen atât de grele, dar atât de grele… încât nu au reușit să obțină notele de trecere.

  Astfel, pas de defilare pe loc pentru toți, până la organizarea unui alt concurs, la care să se prezinte alții… sau, poate, chiar aceiași.

  În concluzie, care e întotdeauna la urmă, cum ni se dovedește și în acest caz, nu unul, ci toți trei au avut un „câlcâi” al lui Ahile. Și nu, nu e vorba de vreo (acea!) Elenă la mijloc, ci mai mult ca sigur sunt în centrul atenției, la nivel de București, la IGSU, certurile din unitatea de la Arad. Și ca o concluzie a concluziei, nu este exclusă varianta să fie adus un inspector șef din țară pentru a pune la punct situația, angajații și pe, sigur că da!, Elena.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Panarama ești tu cu mata habar nu ai cine sunt acești oameni , va mănâncă invidia si pe tine si pe cei care au treaba cu Elena si soțul ei . Nu aveți ce lucra ? doar sa va ocupati cu ce fac cei doi?? chiar nu aveți de gând sa Terminați odată ??

    +2 voturi
    +1
    -1
  1. Doar de atat suntem capabili, de can-can. Din acest motiv este Romania unde este…pacat, ne facem de ras singuri…nimeni nu se uita la cine ce a facut si cum din simplul motiv pentru ca este mai dificil de analizat si inteles..fiecare face doar atat cat poate. Articolele axate pe aceasta tema sunt exact produsul capacitatii autorilor de a gandi si de a intelege ceva. Oricum …orice minune dureaza 3 zile… sa vedem ce urmeaza dupa ce trec aceste “3 zile”, probabil o sa gasiti alt subiect pe care o sa il deformati direct proportional capacitatilor voastre ! Si sa nu uitam, din pacate multi oameni nu fac fata frustrarilor si proiecteaza in exterior exact ce au ei in interior ! Pacat…mare pacat.

   +10 voturi
   +1
   -1
    • Inca o dovada ca fiecare intelege atat cat poate. Nu credeam ca cineva poate sa ia de bun articolul anterior cu emisiunea…ce sa zic …cum spuneam mai sus pacat…mare pacat. Inca un aspect…vezi ca posibil sa confunzi persoana…ma cunosti cumva sa ma faci incompetenta? Si daca m-ai cunoaste, as fi tare curioasa cum ai fi tu capabil/capabila sa determini acest lucru, daca sunt sau nu sunt competenta si inca ceva pt linistea ta ..ca vad ca te agiti cam mult…competentele se mai formeaza…dezvolta…poate ma ajuti tu sa devin mai competenta. Ce spui?

     +8 voturi
     +1
     -1

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.