sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  News AlertElectrocutați! UTA 2001 a pierdut calificarea pierzând cu Electrica!

  de Lucian Dănilă | 20 mai 2014, 7:58 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Speranțe mari pentru puștii lui Gaica de a se califica în turneul zonal la categoria de vârstă 2001. După un 2-2 pe terenul campioanei României, Electrica, UTA 2001 avea șansa ei la meciul retur disputat în această seară pe arena Francisc Neumann.

  Bănățenii au fost mai buni… Au câștigat cu 3-1 după un meci pe care l-au dominat în mare parte. Echipa fostului golgeter utist, Vali Miculescu, în care a strălucit chiar fiul acestuia, a fost mai inspirată și a avut și un plus din punct de vedere fizic. Elevii lui Gaica au luptat, au vrut, dar au fost inferiori adversarilor lor.

  Jocul a început perfect pentru UTA. Încurajați de părinți, dar și de o mare parte din galeria SCU, arădenii au deschis repede scorul prin Nistor. Electrica, însă, a revenit repede și a egalat, dar la 1-1 tot UTA era echipa calificată. În ultimele minute ale primei părți, timișorenii au marcat pentru 2-1 și soarta calificării s-a complicat pentru Gaica și compania.

  Întorși de la vestiare, arădenii mai aveau 30 de minute pentru a forța fie intrarea în prelungiri, fie chiar calificarea directă. Totul s-a liniștit însă când Electrica a marcat pentru 3-1 cu un șut de la distanță și calificarea era jucată…

  La final, micuții fotbaliști arădeni au părăsit terenul în uralele și îmbrățișările celor din galerie. Imaginile din timpul jocului au fost emoționante. Am văzut mai mulți spectatori decât la echipa lui Marțian, lucru la care ne-am așteptat, dar l-am văzut și pe legendarul Gigi Domide înconjurat de copii la un meci al celor care încearcă să-i calce pe urme.

  „I-am felicitat pe copii pentru parcursul de până aici. A fost ziua celor de la Timișoara, le urez succes la zonă”, a spus Sandu Gaica.

  UTA 2001: Zamfir – Spătar, Săsărman, Salcă, Mohaci – Haloș, Olteanu, Selegean, Răzban – Costea, Nistor. A mai intrat Nagy.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.