Egali cu Banatul! Bătrâna Doamnă și-a complicat situația în play-off-ul juniorilor B

  de Lucian Dănilă | 28 April 2014, 9:33 AM | Sport

  0

  Situație complicată pentru juniorii lui Cristian Păcurar și Feri Tisza. Juniorii B ai clubului UTA Bătrâna Doamnă au pornit foarte bine play-off-ul campionatului republican cu o victorie la scor de forfait împotriva grupării similare din Mioveni.  Apoi, din două meciuri au mai adunat un singur punct și acum au emoții pentru calificarea la turneul final.

  Înfrânți la Craiova, scor 0-4, într-un meci în care au avut multe absențe, arădenii sperau la o victorie, ieri, cu cei de la Banatul Timișoara. A fost doar remiză, scor 1-1, rezultat înregistrat încă de la pauză. Angelo Iuga, căpitanul echipei, a fost cel care a deschis scorul, dar bănățenii au revenit și au egalat. „În a doau repriză am dominat clar, ne-am creat foarte multe ocazii, dar mingea nu a mai intrat în poartă. Mă așteptam la un meci dificil pentru că banatul are echipă bună”, spune Cristian Păcurar, antrenorul UTA BD.

  Păcurar nu l-a putut folosi încă din start pe David Popa, cel mai periculos jucător din lot, acesta ajungând doar ieri dimineață din Anglia unde a fost la pregătiri cu gruparea engleză Birmingham. „A ajuns doar la 5 dimineața din Anglia. A dormit puțin și era clar că era obosit. L-am introdus în repriza a doua dar nu a fost proaspăt”.

  În celălalt meci al grupei, Mioveni a trecut de CSU Craiova și situația în grupă a devenit complicată. Arădenii au nevoie de minim două victorii din două meciuri pentru a spera la calificare.

  FOTO: Lucian Dănilă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.