A promovat cu UTA și se anunță a fi un mare star în Premier League!  La mulți ani, David! (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 9 December 2015, 3:21 PM | Sport

  2

  În urmă cu un an și jumătate juca pentru UTA în barajul de la Lugoj contra celor de la Retezatul Hațeg, meci în urma căruia Bătrâna Doamnă a promovat în Liga a 3-a. Născut la Aiud și crescut la juniorii lui Atletico de Cristi Păcurar și Feri Tisza, David Popa a plecat imediat în Anglia, anunțându-se ca un viitor star din Premier League, dar și viitor număr 9 la echipa națională a României!

  David Popa a împlinit astăzi 18 ani. Poartă prenumele unui mare star al Angliei, David, ca și David Beckham. În luna august a anului trecut a semnat cu gruparea britanică Birmingham FC. Avea doar 16 ani, dar a făcut deja senzație la echipa de tineret a clubului care în urmă cu câțiva ani a cucerit Cupa Angliei după o finală cu Arsenal.

  David nu seamănă deloc cu tizul său David Beckham. Dacă îi vedeți reușitele, în materialul VIDEO de mai jos, ați spune că este un veritabil urmaș al lui Zlatan Ibrahimovic. Înzestrat cu un fizic ideal pentru un „număr 9”, David se remarcă prin tot ceea ce face pe teren: tehnică, execuții, plasament și mai ales inteligență.

  Astăzi, David a devenit major. În România doar… În Anglia trebuie sămai aștepte 3 ani 🙂

  Atacantul crescut la Arad a intrat deja în vederile primei echipe a clubului Birmingham, iar în viitor ar putea deveni atât un star în Premier League, cât și vârful de atac al naționalei României. Totul depinde de el…

  „Dacă ar fi rămas la Arad, cu siguranță ar fi evoluat la prima echipă încă din sezonul din Liga a 3-a. Are niște calități excepționale pentru un vârf de atac”, spune despre el Roland Nagy.

  David a fost convocat de multe ori la echipa națională Under 18 a României. El a evoluat la juniorii echipei UTA într-o echipă cu Ghiunghiuș, Brăniștean, Prună, dar și cu cei de la generația 98, Adrian Petre, Dennis Man, Tănase sau Mara.

  „Sincer, faptul că s-a născut în luna decembrie este un oarecare ghinion pentru el. Vă dați seama dacă s-ar fi născut în ianuarie 98 și mai avea, și în Anglia, un an în plus de juniorat?”, spune Cristi Păcurar, antrenorul acestuia la juniorii clubului Atletico.

  VEZI UN SUPER GOL AL LUI DAVID POPA DÂND CLICK AICI

  VEZI JOS GOLURILE LUI POPA CU CARE A INTRAT ÎN TOP 10 LFE

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.