joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Educatoarea Zamfira Chiș, prima protagonistă a proiectului „Fii tu însăți schimbarea”

  de - | 3 mai 2018, 5:19 PM | Comunicate contra cost

  0

  Asociația civică „RO 100 Arad” în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad a demarat un nou proiect educațional numit „Fii tu însăți schimbarea”.

  Acesta se va derula pe perioada unui an calendaristic (mai puțin în perioada vacanței de vară) și va prezenta, în fiecare lună, profesori merituoși din unitați școlare aparținând tuturor cartierelor Aradului, care își practică cu devoțiune, profesionalism și dragoste profesia, oameni care pot reprezenta MODELE pentru viitorii adulți.

  Prima reuniune a avut-o ca protagonist pe Zamfira Chiș, educatoare la Grădinița „Palatul Fermecat” din cartierul Aurel Vlaicu, având-o alături pe Loredana Goldiș, director al aceleiași instituții de învățământ.

  „Ne bucurăm să putem anunța că la acest proiect se vor ralia, în afara celor doi parteneri – Asociația civică „RO 100 Arad” și Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” – profesori, elevi, părinți, mass media și voluntari. Vom avea alături oameni care cred în inovatie, creativitate, originalitate, pentru care dezvoltarea durabilă este importantă, acei oameni deschiși spre schimbarea din sine: „Fii tu însăți schimbarea” susțin reprezentanții ONG-ului.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.