Liderul PSD Arad, Dorel Căprar, își joacă cartea și refuză o nouă cerere a conducerii centrale, de amânare a conferinței extraordinare

  de Special Arad | 7 februarie 2020, 10:16 AM | Politikos | Topic special

  1

  Acțiunea președintelui PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, de a refuza să amâne conferința județeană extraordinară, nu a rămas fără răspuns din partea conducerii centrale. Astfel, președintele Marian Ciolacu a declarat pentru Știri pe Surse că a trimis o nouă adresă filialei arădene: ,,I-am transmis domnului Caprar ca ii recomand sa amane conferinta, urmand ca in cadrul Comitetului Executiv sa luam o decizie cat mai inteleapta in ceea ce priveste organizatia de la Arad, unde s-au intamplat suficiente lucruri ca sa mai trebuiasca si aceasta disputa dusa in spatiul public. PSD nu e printre favoritii Aradului. El este actualul presedinte, isi doteste sa candideze inca o data, dar trebuie sa tinem cont de anumite lucruri care s-au intamplat. Acolo trebuie avuta o discutie. La un moment dat ajunsesem la concluzia de a numi un interimar pana se lamuresc lucrurile in justitie (…) La Arad este o discutie. Eu am trimis o adresa astazi. A doua adresa. E o procedura speciala pentru conferintele extraordinare, nu se merge pe sistemul de a pleca de jos de la fiecare comuna care isi alege o delegatie. Statutul prevede ca la conferintele extraordinare se prezinta primarii, presedintii de organizatii, viceprimarii, comitetul executiv judetean si cele doua comisii de integritate. Este un numar limitat. Nu sunt adunari cu sute de oameni, ca la conferintele ordinare. Dupa alegeri PSD trebuie sa intre in conferinte ordinare. La Arad s-a incercat schimbarea regulilor in timpul jocului. Sa se aduca mai multi oameni la conferinta, spunand ca e mai democratic daca sunt mai multi. Statutul trebuie respectat. Este o disputa intre domnul Caprar si domnul Fifor”.

  Citește și: Război în toată regula! Dorel Căprar, președintele PSD Arad, nu dă curs solicitării conducerii centrale și, în consecință, nu amână alegerile

  Cu toate astea, liderul organizației județene PSD, într-o postare pe Facebook, își cheamă susținătorii la luptă, astfel că nu renunță la organizarea conferinței de astăzi. Practic, dacă e să ne luăm după poziția amenințătoare a președintelui Ciolacu, Dorel Căprar își joacă cartea neluând în seamă solicitările „centrului”.

  „Arădeni, dragii mei social-democrați
  Știți că mă număr printre aceia care respectă cu sfințenie social-democrația, statutul partidului, doctrina și lupt pentru mai binele oamenilor simpli, oamenii care într-adevăr au nevoie de sprijin. Pot să înțeleg multe lucruri, nu pot să accept interesele unei mâini de oameni care, cu forța, vor să pună mâna pe filiala PSD Arad. Aici este o mare parte din sufletul meu, am construit, am ridicat oameni politici, am pus umărul pentru ca valorile democrației să fie întotdeauna respectate. Exact asta îmi doresc și acum! Democrația să aibă ultimul cuvânt și nu intimidarea, forța, dezechilibrul. LE SPUN ARĂDENILOR MEI, PSD-IȘTILOR CU CARE AM PURTAT ATÂTEA LUPTE ELECTORALE, SĂ NU LE FIE FRICĂ. Să nu lase pe nimeni să intre cu BOCANCII în ORGANIZAȚIA PSD ARAD. Absolut totul este organizat STATUTAR. Prin dorința de tergiversare îmi dă impresia că nu se dorește să avem ALEGERI STATUTARE. Ba chiar că am putea să ne temem de FRAUDĂ! Lucru pe care nu îl pot accepta în organizația în care am trudit atâția ani de zile. Doi-trei colegi care până mai ieri erau lipiți de mine ca timbrul de scrisoare, s-au apucat să trimită invitații în paralel, nestatutar, la o altă dată a conferinței de AZI. Total pentru a induce în eroare colegii de partid! Cred cu tărie că PSD-iștii arădeni pot fi reprezentați cu cinste și demnitate de unul de-al lor. Sunt ARĂDEAN, prin venele mele curge SOCIAL-DEMOCRAȚIA, lupa pentru arădeni și interesele lor. PSD-iști, astăzi este ziua cea mare, VĂ PROVOC SĂ AVEM ALEGERI LIBERE LA PSD ARAD, SĂ MERGEM MAI DEPARTE ÎMPREUNĂ, SĂ AVEȚI LA CÂRMA ORGANIZAȚIEI UNUL DE-AL VOSTRU!”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mă Căprare, când dracu vei întelege că ,,buba”, ,,virusul” din filiala PSD Arad esti tocmai tu?. Tu nu poți să înțelegi că dacă te vei da la o parte PSD Arad va avea numai de câștigat?”. Mă Dorele noi, ,,arădenii tăi”, te cunoaștem foarte bine, știm câte prune ai în straiță, știm cât ești de limitat și-ți mai cunoaștem și caracterul. Așa că pleacă dracului și lasă partidul asta-n pace! Oricine ar veni în locul tău ar revigora acest partid, deoarece noi, arădenii tăi”, ne-amscârbit și ne-am săturat de tine până peste cap!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.