sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  E de râs, sau e de plâns? 120 de români au fugit dintr-un restaurant fără să plătească. „A fost plănuit!”

  de Special Arad | 3 martie 2017, 10:51 AM | Internaţional

  0

  Circa 120 de clienți de origine română, care luau parte la un botez ce avea loc într-un restaurant din nord-vestul Spaniei, s-au ridicat dintr-o dată și au plecat fără să achite notele de plată, informează BBC pe site-ul său.

  Clienții, care plătiseră o garanție de 900 de euro, au ieșit din restaurantul El Carmen, situat în Bembibre, înainte de servirea desertului, a declarat Antonio Rodriguez, proprietarul localului.

  „S-a întâmplat în doar un minut”, a spus acesta.

  „A fost ceva plănuit și au ieșit în goană”, a completat el adăugând că mesenii mai aveau de achitat încă 2.000 de euro.

  Rodriguez a oferit poliției detaliile legate de rezervare, însă s-a arătat neîncrezător că își va recupera paguba, notează Agerpres.

  Surse din poliție au declarat pentru cotidianul El Pais că nu au reușit să contacteze nici unul dintre meseni.

  Clienții consumaseră aperitive, un fel principal și treizeci de sticle cu diverse băuturi alcoolice, a precizat patronul localului adăugând că este pentru prima oară când a văzut așa ceva în cei 35 de ani de când lucrează în restaurant, scrie Agerpres.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.