sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Duşmanii lui Kim Jong-un vor regreta amar dacă vor face lucruri greşite în zile proaste

  de Special Arad | 5 iulie 2014, 1:46 PM | Internaţional

  0

  Liderul nord-coreean Kim Jong-un a condus un exerciţiu militar de amploare care a simulat efectuarea unui asalt asupra unei insule şi a profitat de această ocazie pentru a avertiza că Sudul „va regreta amar” o eventuală incursiune, a anunţat sâmbătă agenţia nord-coreeană KCNA, scrie Mediafax.

  Potrivit KCNA, „la exerciţiu au participat combatanţi, piese de artilerie de diferite calibre, nave de luptă, inclusiv submarine, avioane de vânătoare, bombardiere şi avioane cargo”.

  Agenţia nu a precizat locul şi ziua desfăşurării acestui exerciţiu, în cursul căruia, potrivit KCNA, Kim Jong-un a „avertizat ferm” că „duşmanii vor regreta amar dacă vor face lucruri greşite în zile proaste”.

  kim jong armata 2 afp

  kim jong armata 4 afp

  Liderul nord-coreean s-a referit, se pare, la un exerciţiu efectuat luna trecută de Seul pe insule situate în apropiere de frontiera maritimă contestată dintre cele două ţări.

  Acest exerciţiu a avut loc într-un context neclar, Phenianul oscilând în ultimele zile între ameninţări şi oferte de pace.

  kim jong armata 3 afp

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.