sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  După șase luni de șantier, noua hală din Piața Miorița e aproape finalizată

  de Raluca Medeleanu | 30 ianuarie 2018, 1:13 PM | Strada | Topic special

  5

  Lucrările de modernizare a halei din Piața Miorița, din cartierul Micălaca, sunt aproape gata, iar reprezentanții Primăriei Arad ne-au spus că termenul de finalizare al lucrărilor este planificat pe 10 februarie, deci exact de azi în 11 zile.

  Investiția a fost efectuată din bugetul local al orașului, ridicându-se la 2,5 milioane lei, din care 32,500 mii lei (fără TVA) revenindu-i proiectării Studiului de Fezabilitate.

  Din suprafața totală de 3427,00 m² a pieței, suprafața modernizată este de 593,30 m², parte unde a fost necesară dărâmarea gheretelor pentru a face loc noii hale agroalimentare. Lucrările de modernizare au început în 10 august 2017.

  La ora actuală, lucrările sunt aproape terminate, muncitorii mai având de realizat doar mici retușuri, astfel că micălăcenii vor putea să se bucure de o hală agroalimentară modernă în cel mai scurt timp.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.