vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  După Ioțcu și Drăgan, no hat și la vicele Țițirigă! Probleme, Cătălin?

  de O. Peniță | 27 august 2015, 1:03 PM | Culise | Recomandările editorilor

  0

  În ultimele săptămâni, dacă nu luni, un  personaj pitoresc a lipsit cu desăvârșire din spațiul public. Între inculpați, denunțători, avocați, martori, judecători și procurori, era normal ca viceprimarul Aradului, Cătălin Țițirigă, să fie mic, micuț, insignifiant, nesemnificativ. Astăzi însă, Cătălin revine în forță, conform unor informații pe care le-am obținut pe bune… chiar pe bune! După Ioțcu – aflat în arest la domiciliu la Vladimirescu, după Drăgan – aflat într-o pauză prelungită la… nu ghiciți ?… tot la Vladimirescu (acasă), și Țițirigă al Aradului a tras pe partea cu… Vladimirescu.

  Nedorind să fie mai prejos decât colegii săi de partid (mai mult ca sigur „foștii săi colegi de partid”), liberali, Țițirigă își trage o viluță de toată frumusețea, la vreo 150 de metri de casa fostului administrator public Drăgan, în Vladi. Însă, Cătălin are două probleme mari cu care se confruntă, și la care, în ultimele săptămâni, cugetă adânc… mă rog, atât cât poate el de adânc.

  Prima: cum să facă să se descurce cu banii că iacă are (nu cred că s-a „scos” încă) și o poprire frumușică pe salariu, de râd toți angajații din Primăria Arad de el…

  A doua: cum să procedeze atunci când are nevoie de o sapă și trebuie să meargă după ea la singurul vecin pe care deocamdată îl cunoaște: Drăgan. Să meargă, să nu meargă?  Că la Ioțcu nici vorbă că… e prea departe!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.