Update Pe Fondul Botfei, aparținând unui apropiat al ministrului Cătălin Predoiu, o vânătoare „de famiglie” s-a încheiat cu împușcarea unui om! Precizare Compania de Apă

  de Alin Olteanu | 7 ianuarie 2016, 9:40 AM | Investigaţii | Recomandările editorilor | Știri Arad

  6

  Titlul principal: Pe Fondul Botfei, aparținând unui apropiat al ministrului Cătălin Predoiu, o vânătoare „de famiglie” s-a încheiat cu împușcarea unui om „din famiglie”! (5 ianuarie 2015)

  Știri Arad. Pentru Poliția Arad – sau doar pentru câțiva „interesați” din IPJ Arad -un om împușcat la vânătoare nu reprezintă o informație care interesează foarte tare publicul larg și, în consecință, n-au „transpirat” prea multe din 27 decembrie 2015 până azi, 5 ianuarie, 2016. Opt zile, OPT!, purtătorul de cuvânt al IPJ ARAD (să fie clar, ne referim la instituție nu la persoană, dealtfel o doamnă foarte ok) a așteptat să fie sunat și întrebat de incident, nu să trimită comunicate de presă -și, în consecință, poliția să facă muncă de prevenire-, anunțându-se astfel că la vânătoare, dacă nu se respect anumite reguli, se pot întâmpla lucruri urâte.

  Foarte curioși am fost să aflăm cât poate Poliția să tacă, mai ales că, înainte de Anul Nou, când am început să documentăm speța, ni se spunea că Mihai Gagu, omul de afaceri care deține fondul de vânătoare de la Botfei (Asociația „Bizon Bonasus”), unde a avut loc incidentul, este un protejat al oamenilor cu epoleți și că acesta se învârte în sfere foarte înalte, băiatul său, Bogdan Gagu, fiind mult timp consilier la biroul lui Cătălin Predoiu, în Capitală.

  Așadar, în 27 decembrie 2015, pe fondul Botfei,

  40 de vânători, printre care și fratele lui Cătălin Predoiu – invitat de Bogdan Gagu, după ce s-au cunoscut la București, la cabinetul celui ce vrea să ajungă prim ministru – s-au strâns pentru o „acțiune” cu goană. Din informațiile pe care le deținem, un vânător (în viața de zi cu zi, funcționar APIA), a împușcat un alt vănător, șofer de autobuz din Secaci, deasupra rotulei. Astfel, șoferul împușcat a ajuns la spital, în timp ce restul vânătorilor s-au pus probabil pe făcut planuri, cum să „rezolve” problema. Și, până azi, au reușit… deoarece, deși era obligatoriu, Inpsectoratul Teritorial de Muncă Arad nu a aflat nimic de eveniment și, în consecință, nu a luat cazul spre cercetare.

  Revenind la acest Mihai Gagu… ni se par foarte interesante informațiile legate de legăturile sale cu Predoiu, de unde și participarea fratelui acestuia la vânătoare… Și ni se par intersante mai ales că e vorba de „creionarea” unei noi generații de oameni de afaceri arădeni… Gagu este un apropiat de-al lui Ioțcu, lucru pe care ni l-a demonstrat și în ziua în care l-au arestat pe fostul președinte CJA, când nu s-a dezlipit de gardul vilei din Vladimirescu decât atunci când au plecat procurorii. La recomandarea lui Ioțcu, Predoiu l-a primit pe Bogdan Gagu, fiul lui Mihai Gagu, ca și consilier la București, la cabinet. Ciudat… sau specific „Băieților deștepți”,  în timpul în care se afla în București, domnul „consilier” Bogdan Gagu era plătit (și/sau doar… încă nu știm exact) de Compania de Apă -Canal Arad, deși din informațiile noastre nici nu a prea dat pe la serviciu, fiind „acoperit” bine de unul dintre directorii lui Bănățean. Asta până anul trecut în august, atunci când, Bogdan Gagu s-a autosuspendat din funcție pentru șase luni (până în ianuarie 2016). Reținem totuși că județul Arad,prin Compania de Apă Canal Arad, i-a plătit, cât timp Ioțcu a fost președinte CJ, salariul unui consilier al lui Cătălin Predoiu. De fapt, fostul ministru de Justiție a și participat, în vara lui 2015, la o vânătoare la lopătari, pe unul dintre multele fonduri de vănătoare aparținând lui Gagu. Și chiar s-a ales cu un… lopătar…

  Solicitată azi dimineață în jurul orei nouă, poziția oficială a IPJ Arad, a venit în urmă cu cinci minute: „În timp ce se afla la o actiune de vânătoare autorizată, un bărbat de 37 de ani, aflat la goană, a fost rănit la genunchiul drept, de un proiectil unic, ricoșat dintr-un copac. În cauză se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”. Cum ar veni… cercetările sunt în curs și nu vor înceta niciodată…

  Precizare: Publicăm orice declarație a „vânătorului” Mihai Gagu, imediat ce o să o obținem. Numărul de telefon pe care îl avem este închis de câteva zile.

  Informare – Compania de Apă Arad: „Gagu nu a fost angajatul nostru”

  UPDATE: Prin intermediul unui text trimis pe adresa redacției, SC Compania de Apă Arad SA face precizarea că numitul Bogdan Gagu nu a fost și nu este angajatul SC Compania de Apă Ard S.A. Suntem nevoiți să facem această precizare în urma informațiilor eronate apărute într-un articol pe Special Arad – susține conducerea Companiei de Apă Arad.

  Nota redacției: Dacă erau atât  „deontologi” pe cât țin s-o arate, cei din conducerea Companiei de Apă Arad ar fi trebuit să spună (fiindcă știu foarte bine…) și următoarele: Bogdan Gagu era angajat  – fiind auto-suspendat acum – la Asociaţia de Dezvoltare  Intercomunitară Apă Canalizare Judeţul Arad, care își are sediul în același loc cu Compania de Apă Arad. Și nu numai că stau în același sediu, dar… vorbim în viitorul apropiat.

   

  Aici

  foto: arhivă

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. din curiozitate (ca in rest aveti de toate)urmariti sa vedeti ca nu se intimpla nimic.prea multi “domnoci” facuti la apelul de seara,vineaza la acesti asazisi gestionari de fonduri–de fapt niste pacalici care profita de prostia oamenilor.apropo care-I treaba cu penalul de chismore?-nu ca ar trebui respectata vreo lege !

   +11 voturi
   +1
   -1
  2. Era angajat, doar ca mint cârpele lui Bănățean cu nerușinare! Publicați ce aveți despre acest limbric de 1 metru si un ziar, despre cum braconează in familie pe moșia luată abuziv de la stat, prin intermediul mafiotului Iotcu! Tăticul lor! Gunoaie ordinare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.