Procurorii din Constanța au propus arest de 30 de zile pentru un bărbat care a furat patru conserve de ton : „Prejudiciul (39,66 RON) nu a fost recuperat”

  de - | 3 November 2022, 9:02 PM | Naţional

  0

  Un bărbat este cercetat după ce a furat patru conserve de ton Rio Mare dintr-un magazin din Constanţa, iar procurorii au propus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, notează news.ro.

  Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că un bărbat a furat patru conserve cu ton, în valoare de aproape 40 de lei, iar prejudiciul nu a fost recuperat.
  “În data de 1 noiembrie, în jurul orei 23:20, în timpul nopţii, a sustras din magazinul P. situat în municipiul Constanţa, un pachet ce conţinea patru conserve de ton Rio Mare, părăsind magazinul fără a îl achita, cauzând astfel un prejudiciu de 39,66 lei (nerecuperat până în prezent)”, se arată în comunicat.
  Sursa citată a menţionat că procurorii au propus Judecătoriei Constanţa luarea măsurii preventive pentru 30 de zile pentru bărbat, pentru furt calificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.