duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  După 3 ani, Bibarț anunță că au ajuns și acoperișurile noilor stații de autobuz

  de Raluca Medeleanu | 10 aprilie 2024, 4:30 PM | Știri Arad | Topic special

  9

  Primarul Călin Bibarț anunță – într-un rond prin oraș – că în sfârșit se finalizează lucrările la noile stații de autobuz.

  Proiectul pe fonduri europene, demarat de Primărie în 2021, a rămas blocat în 2022, explicația de atunci fiind scumpirea materialelor. Au mai trecut 2 ani de zile în care cele circa 70 de stații câte au fost amplasate (din totalul de peste 100) au rămas neamenajate complet, lipsindu-le acoperișurile și panourile laterale.

  După ce s-a refăcut licitația anul trecut, iată că acum, în 2024, le-a surâs în sfârșit norocul și acestor stații, după cum ne anunță și edilul, într-un live pe pagina sa de Facebook:

  „O restanță, am mai vorbit despre ea… am spus că din meandrele legislației românești firma care a avut câștigate aceste stații de autobuz din oraș ne-a lăsat cu lucrarea la trei sferturi făcută, nu aveam voie să dăm lucrarea altcuiva, a trebuit să rebugetăm, relicităm partea care a rămas, practic partea de acoperiș și laterale din policarbonat. Este foarte rezistent. Evident m-aș bucura foarte mult dacă unii concetățeni de-ai noștri s-ar abține să facă box cu el, sau de a își exprima – să zicem așa – talentul artistic și nu o să ni le mâzgălească toate, dar tare mă tem că unii nu o să înțeleagă. Mai vedem, mai curățăm, mai reparăm pe ele… Important e că în câteva zile le aducem în sfârșit la o stare decentă, de a putea fi folosite, pentru că foarte multă lume credea că așa au fost proiectate și gândite, fără acoperiș, ceea ce era absurd! Nici vorbă!”, a spus primarul.

   

  • Citește și:

  Cu doamna ce facem? Fugim și la ea să ne cerem scuze cu o umbrelă de soare în mână? · Special Arad

  La Arad, au intrat în circulație toate cele 10 autobuze electrice noi produse în Turcia · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. E atat de redus, incat isi face campanie electorala cu un rebut total. Nu cred ca mai exista municipiu resedinta de judet in tara care sa nu poata face niste statii decente de transport in comun in sub un an…si dupa 3 ani tot catastrofic sunt facute, ca tot ce face bibart, pnl, cionca, bilcea, falca etc.

   +25 voturi
   +1
   -1
  2. gardurile alea arata intr-un mare fel . totul este nou si amenajat peste drum, iar dincolo, pietonii circula pe carosabil, biciclistii printre masini, ca nu-s in stare cei de la primarie sa faca niste piste de biciclete pe toata strada 6 vanatori

   +7 voturi
   +1
   -1
  3. sper sa fie ultima lucrare a acestui individ, locul lui este in padure impreuna cu Falca care l-a crescut si acum ii arata curu!!
   vrei sa iei partidul de la Falca cu paraliticul de Coldea de la Tarnova??
   dar nu va este rusine, cat vreti sa ne mai calariti.
   Mars acasa!!

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.