miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cu doamna ce facem? Fugim și la ea să ne cerem scuze cu o umbrelă de soare în mână?

  de Mihai Todoca | 5 iulie 2023, 12:21 PM | Blogul Special Arad | Strada

  4

  O poză cât o mie de cuvinte. Știm cu toții zicala asta și o folosim de multe ori atunci când cuvintele ni se par de prisos în a exprima ceea ce simțim, iar în cazul de față… simțim multe.

  Indiferent de scuzele administrației locale vizavi de problema stațiilor de autobuz, o problemă persistă. Cetățeanul de rând, cel care lună de lună muncește și aduce bani în vistieria locală, nu ajunge să vadă rodul muncii lui transpus în creearea unor condiții mai bune pentru el și comunitatea lui. Deși se vorbește mult despre asta, despre creșterea calității vieții, noi nu reușim să vedem unde crește mai exact. În afară de bălării și orgolii, pare că nu mai crește nimic în orașul acesta.

  Doamna din imagine transpune întocmai starea de fapt din oraș. În timp ce alții stau și se ard la soare într-o stație de autobuz fără acoperiș, cu buruienile crescute lângă, alții își beau cea de-a treia cafea într-un birou cu aer condiționat, chipurile, lucrând pentru cetățean.

  Cum spuneam, cuvintele sunt de prisos.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cuuum…, nu vă place cât de frumoasă și modernă e stația de autobus ???!!!
   Doar a fost modernizată pe bani grei… 🤔
   .
   Aaaa, că după ce firma câștigătoare și-a luat „safteaua”, nici dracu NU S-A MAI OCUPAT DE ÎNTREȚINEREA INVESTIȚIEI (ca, de altfel, în majoritatea investițiilor făcute de Primărie (dar și de Administrația Centrală), asta deja, e altă poveste… ! 😎
   .
   PS:
   Culmea, dacă observ bine, e și vis-a-vis de viitorul Mall AFI, unde, conform vorbelor, soția d-lui Primar ar fi vrut să fie manager (sau ceva pe-aproape).
   Oare cum, în drumurile făcute la posibilul viitor loc de muncă, nu „i-a sărit òn ochi” „minunăția” de stație de autobus, ca să-și „tragă de mânecă” soțiorul și să-i arate „scăparea”…?
   Oare, la fel de „vigilentă” ar fi fost și la viitorul loc de muncă ? 😉

   +9 voturi
   +1
   -1
  2. E imaginea Aradului, a administrației incompetente.
   Daca intre bălării s-ar fi aflat și vre-un stejar secular, primul srujbust al urbei ar fi rezolvat situația, adică, ar fibtuns bălăriile ca să aibe acees la pomul secular.

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.