DSP trimite caravane mobile pentru vaccinarea vârstnicilor din căminele din municipiu și județ

  de Raluca Medeleanu | 20 ianuarie 2021, 10:37 AM | Recomandările editorilor | Sănătate | Știri Arad

  1

  imagine cu rol ilustrativ

  Direcția de Sănătate Publică Arad pornește astăzi, separat de programările din cele șase centre de vaccinare din județ, o acțiune de vaccinare anti-Covid19 a vârstnicilor din căminele publice și private din întregul județ.

  Directorul DSP, Horea Timiș, ne-a declarat că acțiunea se desfășoară cu două caravane mobile, cu câte trei medici fiecare, însoțite de Poliție, care astăzi merg la toate căminele de vârstnici aparținătoare de DAS și DGASPC, respectiv toate cele private, pentru a vaccina beneficiarii de acolo care și-au dat acordul, adică în jur de 50% din total. Pentru acest lucru este nevoie de aproximativ 300 de doze de vaccin pentru municipiul Arad.

  Mâine, 21 ianuarie, este planificată aceeași acțiune, dar la căminele din județ.

  „Poimaine vom trage linie să vedem dacă mai e nevoie sau nu de alte doze din afară, să vaccinăm toți vârstnicii care și-au exprimat dorința”,  ne-a spus Timiș.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De ce doar pentru cei de la camine?Alti batrani trebuie sa parcurga 30 de km pana la un centru de vaccinare, nu va ganditi ca unii nu au cum sa o faca? Vrem sa se vaccineze cat mai multi oameni , dar nu le cream conditii. De exemplu, la Nadlac spatiul necesar este pregatit, personalul medical este dispus sa faca aceasta munca, dar cu toate acestea, oamenii sunt nevoiti sa mearga pana la Pecica!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.