joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Drumul Pâncota-Seleuș va fi finalizat în maxim o săptămână. Se lucrează în „draci” (Foto)

  de Alin Olteanu | 12 noiembrie 2019, 9:46 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Drumul Pâncota-Șeleuș (Drumul Județean 709) este aproape de finalizare. Constructorul, asocierea Intermed Utilaj și Company Agregat, anunță că totul este în grafic, că se lucrează la asfaltul pe pod și pe accese, la drumuri laterale și la podețe, dar că în 17 noiembrie 2019 lucrarea va fi finalizată.

  Reamintim că porțiunea de drum dintre Pâncota și Seleuș a fost realizată cu mari greutăți, și din cauza materialelor folosite (în special piatra) la un moment dat, dar și din cauza decesului fostului administrator al societății Intermed Utilaj.

  Pe lângă asfaltarea celor 5,5 kilometri de drum, CJA-ul dă explicații că a lărgit carosabilul, au fost realizate acostamente, s-au decolmatat podețe și au fost reprofilat șanțurile. Sunt realizate accese la 84 de proprietăţi, s-au făcut 57 de locuri de parcare şi două staţii de autobuz.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.