sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  DRDP Timișoara: Varianta de Ocolire Arad Est – 55%, pasajul peste calea ferată – 80%, podul peste Mureș – 63%

  de Ioana Costaș | 15 iunie 2024, 11:35 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: DRDP Timișoara/Facebook)

  DRDP Timișoara anunță printr-o postare pe Facebook că la mijlocul lunii iunie, stadiul lucrărilor la Varianta de Ocolire Arad Est este de aproape 55%, la pasajul peste calea ferată stadiul este de 80%, iar la podul peste Mureș este de 63%.

  „S-au realizat, în continuare, umpluturi la terasamente, inclusiv în zona unor viitoare intersecții, s-a așternut material pentru realizarea in situ a stratului de fundație superior din balast stabilizat cu lianți hidraulici, profilări pentru taluz, relocare utilități etc., iar la podul peste Mureș și la pasajul peste calea ferată au continuat lucrările de cofrare – armare – betonare, montare predale, trotuare ș.a.

  Pe șantier sunt 100 de utilaje și echipamente și circa 130 de persoane (muncitori și TESA). Termenul de finalizare al contractului este ianuarie 2025”, a mai transmis DRDP Timișoara.

  Citește și: Frontiera Nădlac II „pe roșu”: Coadă la camioane și aglomerație la autoturisme. Șoferii de TIR dau vina pe autoritățile maghiare

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.