luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Două tinere de 20 de ani au sfârşit într-un accident teribil când se întorceau de la cumpărături pentru Crăciun, în Marea Britanie

  de - | 30 noiembrie 2021, 3:25 PM | Internaţional

  0

  (foto: CheshireLive / Manchester Evening News)

  Tragedie fără margini pentru două familii ale căror fiice au plecat în Ceruri. Două tinere, ambele în vârstă de 20 de ani, prietene extrem de bune, au murit în urma unui accident teribil când se întorceau de la cumpărături, scrie observatornews.ro.

  Ellie Crossley și Rebecca Doughty, ambele în vârstă de 20 de ani, au murit într-un accident cumplit lângă Chester, pe 25 noiembrie. Fuseseră împreună la cumpărături pentru Crăciun şi se întorceau acasă cu un Citroen argintiu, când au fost lovite în plin de un BMW albastru.

  Familiile celor două prietene au adus un omagiu emoţionant fetelor, lăsând flori, lumânări, scrisori şi fotografii la locul accidentului.

  „Ellie Crossley, din Holywell şi Rebecca Doughty, din Connah’s Quay, erau prietene de-o viaţă. Fetele, ambele în vârstă de 20 de ani, se întorceau acasă după ce fuseseră la cumpărături pentru cadouri de Crăciun când au fost implicate în accidentul mortal. Atât familiile, cât şi prietenii şi cunoştinţele sunt marcate şi devastate de acest eveniment tragic şi le vor simţi lipsa. Cele mai bune prietene în această viaţă…au plecat împreună să-şi continue prietenia în Ceruri. Vor rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a transmis familia, potrivit Mirror.

  În urma unui apel de urgenţă, mai multe echipaje de poliţie au ajuns la faţa locului la ora 21:28. Un bărbat, în vârstă de 28 ani, şoferul BMW-ului, a fost transportat de urgenţă la spital cu răni grave. Pentru cele două tinere de 20 de ani medicii nu au mai putut face nimic.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.