vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Două frumuseți prinse la furat în mall (Video)

  de Special Arad | 30 noiembrie 2016, 11:07 AM | Naţional

  0

  Două tinere din Constanța au devenit spaima agenților de pază ai magazinelor din toate mall-urile din oraș după ce au fost surprinse în timp ce furau diverse obiecte. După ce imaginile au fost făcute publice de Reporter Neptun TV pe Facebook, fetele au fost identificate în timp record. Cele două ar fi din orașul Negru Voda.

  De altfel, în urma publicării imaginilor, fetele, Irina Maria și Lavinia, s-au prezentat la sediul magazinului de unde au furat o pereche de ochelari, pentru a achita contravaloarea produsului și și-au scuzat gestul, motivând că totul a făcut parte dintr-un pariu cu niște prieteni.

  Totusi, reprezentanții firmei care asigură securitatea mall-ului au precizat că nu este pentru prima dată când fetele fură din magazine, ele fiind atent supravegheate de fiecare dată când vizitează marile centre comerciale.

  Vezi VIDEO AICI!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.