joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Două case arse și o combină agricolă în flăcări, în ultimele trei zile

  de Special Arad | 18 martie 2022, 10:38 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Fotografie cu rol ilustrativ)

  119 de misiuni ale pompierilor militari arădeni de la începutul acestei săptămâni, în perioada 14.03-17.03. 

  Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldis ” al județului Arad, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat celor aflați în dificultate, au desfășurat în acest această perioadă 119 misiuni de intervenție în teren după cum urmează: 104 cazuri SMURD pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave și 14 misiuni de stingere și intervenție, din care 14 incendii.

  Din cele 14 incendii, 2 s-au manifestat la case și anexe, 1 incendiu combina agricolă iar 11 la vegetație uscată/resturi vegetale.

  Pe lângă acestea, a mai existat o misiune transport materiale medicale.

  În după amiaza zilei de 15.03.2022, Secția de pompieri Bârzava- Garda 1- Bârzava, a intervenit cu 1 auto specială cu apa și spumă cu 5 Subofițeri și 1 echipaj SMURD, pentru a interveni la un incendiu izbucnit la o combina agricolă, in localitatea Julița. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără deschisă. Pompierii militari au acționat aproximativ 15 minute pentru localizarea și lichidarea incendiului. Utilajul agricol a ars in proporție de 80%. Cauza probabilă a incendiului : scurtcircuit al instalației electrice.

  Nu s-au înregistrat victime„, transmit reprezentanții ISU Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.