Două călugăriţe au rămas blocate în lift trei zile, după o pană de curent!

  de Special Arad | 11 iunie 2015, 8:28 AM | Internaţional

  0

  Două călugăriţe au rămas blocate într-un lift la o mănăstire din Italia, vineri, şi în ciuda rugăciunilor şi strigătelor de ajutor, nu au fost salvate până luni dimineaţă când o femeie de serviciu a devenit suspicioasă şi a chemat poliţia, relatează agenţia DPA.

  Cele două călugăriţe au fost salvate de poliţie la aproape trei zile după ce au intrat în liftul mănăstirii Marist. Ele au fost transportate la spital, unde au fost tratate pentru deshidratare.

  Maicile – o irlandeză în vârstă de 58 de ani şi o neozeelandeză de 68 de ani – au rămas blocate în lift tot weekendul fără hrană sau apă, a relatat ziarul „La Repubblica”. Liftul s-a blocat după o pană de curent electric, scrie actualitatea.it.

  Femeia de serviciu a chemat poliţia luni dimineaţă după ce a telefonat la mănăstire şi nu a răspuns nimeni.

  Nimeni nu a auzit strigătele de ajutor ale călugăriţelor deoarece clădirea era goală, scrie actualitatea.it.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.