Ministerul Transporturilor nu a emis autorizații de transport pentru avioanele de la Cluj

  de Special Arad | 10 aprilie 2020, 10:46 AM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Ieri, peste 2.000 de muncitori sezonieri au stat unul lângă altul pe aeroport, așteptând să plece în Germania la muncă, după ce țara a decis să ridice restricțiile de circulație pentru muncitorii sezonieri.

  Citește și: Imagini incredibile din Cluj: în timpul stării de urgență, 1.800 de oameni stăteau nas în nas în parcarea aeroportului

  Acum, avioanele sunt blocate la sol după ce Ministerul Transporturilor nu a emis încă autorizații de transport pentru zboruri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.