miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA are blocate transferurile! Nu poate legitima niciun jucător până în 15 august

  de Lucian Dănilă | 29 iulie 2014, 12:29 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Nou promovata în liga a treia, UTA Bătrâna Doamnă (n.r. pentru că momentan poartă aceeași denumire ca în sezonul trecut) nu poate face niciun transfer până la data de 15 august. Mâine seară, pe arena din Sânicolaul Mic, UTA va întâlni în Cupa României formația Național Sebiș și va aborda meciul cu același lot cu care a făcut-o la meciul anterior cu Muncitorul Reșița.

  UTA nu are nicio datorie, nicio penalizare sau altă problemă care i-ar putea aduce vreo interdicție sau sancțiune din partea FRF. Gruparea arădeană nu poate – încă – legitima niciun jucător pentru că dosarul de înregistrare la FRF este încă pe rol, la fel ca și în cazul celorlalte promovare în liga a treia în această vară. De înregistrarea dosarelor se ocupă Viorel Duru, iar „ok”-ul va fi dat abia la data de 15 august de Comitetul Executiv al FRF. Informația ne-a fost dată de o persoană din cadrul FRF, aceasta explicând de ce arădenii nu au putut legitima până acum niicun jucător, nici măcar pe cei care au revenit la echipă după ce au evoluat cu titlu de împrumut la alte formații în sezonul trecut.

  uta r 2

  Astfel, legitimările unor jucători precum Ivănică, Anagor, Mitrea, Chindriș, Lazea, Mansour, Voicu, Petcu, Petrică Dragoș sau alții care se mai află în atenția staff-ului arădean se vor putea face doar după data de 15 august.

  UTA mai dispută doar un meci oficial până atunci, cel de mâine cu Național Sebiș în Cupa României. Astfel, Nagy, Anca și Huțan se văd nevoiți să conteze pe aceeași jucători ca la partida cu Muncitorul Reșița.

  Joi, UTA va pleca în cantonament în Austria în perioada 31 iulie – 11 august.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.