Donald Trump, vizat de o tentativă de omor

  de - | 20 septembrie 2020, 10:04 AM | Internaţional

  0

  Președintele SUA, Donald Trump a fost vizat de o tentativă de omor. Un pachet care conţinea ricină, o otravă foarte periculoasă, a fost trimis la Casa Albă, dar a fost interceptat de forţele de ordine, potrivit CNN, înainte să ajungă la președinte.

  FBI şi Serviciul Secret investighează incidentul. Nu este prima dată când Donald Trump sau alți președinți sunt destinatarii unor pachete impregnate cu ricină. Acestea au fost însă mereu interceptate de serviciile de securitate.

  În mod uzual, toate pachetele şi corespondenţa pentru Casa Albă sunt verificate într-o unitate din afara sediului.

  Sursa: Europa FM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.