Doliu în comunitatea baptistă! Familia Doboș, originară din Arad, a pierdut trei copii într-un groaznic accident produs în SUA

  de Mihai Todoca | 19 iulie 2019, 11:13 AM | Internaţional | Topic special

  0

  Familia Doboș din Arad trece prin momente groaznice, după ce trei dintre copiii aparținând familiei au murit în urma unui accident cumplit, produs ieri în Statele Unite. Conform jurnalișilor de la ky3,  accidentul a avut loc pe o autostradă din statul american Missouri. Claudia Doboș (35 de ani), femeia care conducea microbuzul în care se aflau alți opt membri ai familiei, a încercat să evite o coliziune în momentul în care o altă mașină i-a tăiat calea. A reușit să evite coliziunea, însă a intrat într-un cablu de barieră.

  Din cauza impactului violent, trei copii (Olivia Dobos, 8 ani, Angelina Dobos, 7 ani, and Julia Dobos, 6 ani,) au fost proiectați afară din mașină, deși toți purtau centură de siguranță. Cei trei copii au fost ulterior declarați decedați.

  Ceilalți șase membri pasageri ai mașinii au suferit răni minore sau moderate și au fost transportați la Spitalul Cox South din Springfield.

  „Îți puteai da seama că nu vor supraviețui. Așa că la un moment dat, doar acopereau trupurile. Nu aș vrea să fiu în locul celor care au încercat să le salveze viața”, a declarat un martor.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.