Doi oameni de afaceri din Cluj și Constanța au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit

  de Mihai Todoca | 16 mai 2019, 8:06 AM | Naţional

  0

  Tragedia aviatică din judeţul Buzău este în atenţia criminaliştilor, experţilor în securitate aeronautică şi a procurorilor. Doi oameni de afaceri au murit, după ce avionul de mici dimensiuni cu care zburau s-a prăbuşit într-o zonă de munte. Ploaia, ceaţa şi vântul puternic n-au fost de partea lor, aşadar este posibil ca vremea să fi avut un rol hotărâtor. Potrivit unor surse, pilotul avea brevet de zbor de peste 5 ani.

  În avionul prăbuşit erau doi oameni de afaceri, din Constanța şi Cluj. Ei locuiau în Râşnov şi făceau mulţi bani din construcţii şi afaceri imobiliare. Potrivit unor surse, cel care era la manşă, avea brevet de zbor de peste 5 ani.

  La 14:31 de minute, pilotul a decolat din Ghimbav şi voia să ajungă la Constanța. După aproape o oră de zbor, la 15:27 de minute, aparatul a dispărut de pe radar şi s-a prăbuşit într-o pădure din Valea Nehoiului, în judeţul Buzău.

  Sursa: protv

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.