miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Elicopterul președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, a fost implicat într-un accident

  de - | 19 mai 2024, 5:26 PM | Internaţional

  0

  Elicopterul președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, a fost implicat într-un accident, a raportat televiziunea de stat, notează adevărul.

  Alături de președintele Raisi se află fostul ministrul de externe al Iranului, Hossein Amirabdollahian, guvernatorul provinciei Azerbaidjanului de Est din Iran și alți oficiali, a raportat agenția de știri de stat IRNA.

  Un oficial al guvernului local a folosit cuvântul „prăbușire” pentru a descrie incidentul, dar a recunoscut într-un ziar iranian că încă nu ajunsese la fața locului, potrivit Associated Press.

  Nici IRNA, nici televiziunea de stat nu au oferit informații despre starea lui Raisi.

  Distinsul președinte și însoțitorii săi se întorceau la bordul unor elicoptere și unul dintre elicoptere a fost forțat să aterizeze de urgență din cauza vremii nefavorabile și a ceții,” a declarat ministrul de interne Ahmad Vahidi în comentarii difuzate la televiziunea de stat.

  Diverse echipe de salvare sunt pe drum spre regiune, dar din cauza vremii nefavorabile și a ceții s-ar putea să dureze până vor ajunge la elicopter”, a continuat acesta.

  El a adăugat: „Zona este puțin accidentată și este dificil de realizat contactul. Așteptăm ca echipele de salvare să ajungă la locul aterizării și să ne ofere mai multe informații.

  Salvatorii încercau să ajungă la fața locului, a spus televiziunea de stat, dar au fost împiedicați de condițiile meteorologice nefavorabile. Au fost raportate ploi abundente și ceață, cu ceva vânt. IRNA a numit zona o „pădure”, iar regiunea este cunoscută a fi una muntoasă.

  Salvatorii încearcă să ajungă la locul unde un elicopter a fost implicat într-un incident. La bord se afla însuși președintele iranian, Ebrahim Raisi, a informat televiziunea de stat iraniană, notează express.co.uk.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.