miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Doar un singur elev din Arad a avut „curaj” să-și ducă fițuici la BAC. A fost prins și trimis acasă!

  de Special Arad | 25 iunie 2018, 2:19 PM | Educaţie

  1

  Comunicat. „Azi, 25.06.2018 a început  Examenul Național de Bacalaureat 2018 – proba  scrisă la Limba și literatura română  în  11 centre. Din totalul de  2764    de elevi înscrişi , au fost prezenţi   2509 elevi,  255    elevi fiind absenți. A fost eliminat  un elev la Liceul Național de Informatică Arad, pentriu că a avut pregătite tradiționalele fițuici. În rest nu s-a semnalat niciun incident. Comisia județeană de organizare și desfășurare a Examenului  Național de Bacalaureat 2018 mulțumește tuturor unităților școlare pentru desfășurarea în bune condiții a probei scrise la Limba și literatura română”.

  Contactată telefonic, Anca Stonescu, inspector general școlar cu delegația, a confirmat – trebuie să spunem că ne așteptam la un asemnea motiv- pentru Special Arad că elevul de la Liceul Național de Informatică a fost eliminat din cauza fițuicilor, „a tradiționalei fițuici”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.