Doar un singur elev din Arad a avut „curaj” să-și ducă fițuici la BAC. A fost prins și trimis acasă!

  de Special Arad | 25 iunie 2018, 2:19 PM | Educaţie

  1

  Comunicat. „Azi, 25.06.2018 a început  Examenul Național de Bacalaureat 2018 – proba  scrisă la Limba și literatura română  în  11 centre. Din totalul de  2764    de elevi înscrişi , au fost prezenţi   2509 elevi,  255    elevi fiind absenți. A fost eliminat  un elev la Liceul Național de Informatică Arad, pentriu că a avut pregătite tradiționalele fițuici. În rest nu s-a semnalat niciun incident. Comisia județeană de organizare și desfășurare a Examenului  Național de Bacalaureat 2018 mulțumește tuturor unităților școlare pentru desfășurarea în bune condiții a probei scrise la Limba și literatura română”.

  Contactată telefonic, Anca Stonescu, inspector general școlar cu delegația, a confirmat – trebuie să spunem că ne așteptam la un asemnea motiv- pentru Special Arad că elevul de la Liceul Național de Informatică a fost eliminat din cauza fițuicilor, „a tradiționalei fițuici”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.