luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  DNA a descins la… poliție! Mai mulți comisari sunt anchetați de procurori

  de Special Arad | 18 august 2016, 1:52 PM | Regional

  0

  Procurorii DNA au descins, în această dimineață, în percheziţii, la sediul Poliţiei Beiuş, în Vârtop şi Vărzarii de Jos, în cadrul aceleiaşi anchete în care, la finele lunii iunie, au efectuat percheziţii la 19 locuinţe şi firme, dar şi la sediile Poliţiei Beiuş, Pietroasa şi Cărpinet.

  Potrivit BIHOREANUL, percheziţiile de joi au fost declanşate după ce procurorii au extins ancheta pentru noi fapte de corupţie în acelaşi dosar în care, pe 29 iunie, au fost scotocite birourile şi locuinţele şefului Poliţiei Beiuş, comisarul şef Remus Indrei, ale şefului Secţiei Poliţiei Rurale Beiuş, comisarul-şef Dorin Vesa, ale şefului de Post din Pietroasa, Gheorghe Bat şi ale celui din Cărpinet, Raul Rotar.

  În comunicatul făcut public după descinderile din 29 iunie, procurorii DNA au comunicat că ancheta vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise în perioada 2014 – 2016, scrie ebihoreanul.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.