joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sfâșiată de un câine în timp ce îi ducea banii proprietarului acestuia! (VEZI VIDEO)

  de Special Arad | 2 noiembrie 2017, 8:19 AM | Regional

  1

  Experienţă teribilă trăită de o poştăriţă. Femeia a fost atacată de câinele unui bărbat căruia tocmai îi ducea pensia. Camerele de luat vedere au surprins cum o poştăriţă din Beiuş, județul Bihor, a fost atacată de câinele unui bărbat căruia femeia îi ducea pensia.

  Pe imagini se vede cum poştăriţa lasă corespondenţa vecinului, apoi traversează strada, bate la poarta bărbatului căruia îi duce pensia, iar acesta deschide uşa, fără să îşi lege câinele. Patrupedul a fugit pe lângă el, a ieşit în stradă şi a atacat femeia pe care a pus-o la pământ şi a muşcat-o de mai multe ori.

  Cu toate încercările proprietarului, animalul nu a putut fi potolit. Vecinii au intervenit cu lopeţi şi scânduri, reuşind, într-un final să gonească boxerul. La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, femeia fiind dusă la spital. Ea a suferit răni nivelul feţei şi al pieptului. Femeia în vârstă de 58 de ani a scăpat cu viaţă, însă va rămâne cu urme adânci pe corp.

  VEZI VIDEO CU CLICK AICI

  „A fost o experienţă groaznică, n-am crezut c-o să mai scap cu viaţă. A sărit pe piept la mine şi m-a dărâmat la pământ. De acolo m-a tot muşcat în cap. M-am apărat cu geanta de poştaş cât am putut şi tot am strigat după ajutor”, a povestit victima pentru Pro Tv. Victima a stat internată 5 zile în spital, iar familia ei este hotărâtă să ceară dreptate.

  Poliţiştii din Beiuş au început o anchetă în caz, proprietarul câinelui fiind cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor pentru prevenirea atacului canin. Bărbatul riscă amenda sau chiar închisoarea. Cazul este anchetat şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă Bihor, dat fiind că poştăriţa se afla în timpul serviciului, scrie adevarul.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Om care are 0 control asupra cainelui. Stapan de duminica.

   Imi oare teribil de rau de doamna, si, in calitate de om care a avut sute de caini pe mana de-a lungul anilor, declar asa ceva inacceptabil, sub toate aspectele.

   Sper sa il „rada” de bani, probabil numai asa pricepe unul fatat din topor. Sa isi repare nu numai fata, biata femeie, ci sa isi permita un „full body makeover”. Nenorocitul.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.