sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rafael Stan, din Șofronea, a murit la doar 39 de ani într-un accident cu motocicleta! Un copil de doi ani a rămas fără tată…

  de Lucian Dănilă | 14 octombrie 2019, 7:56 PM | Știri Arad

  1

  Rafael Stan s-a stins din viață la doar 39 de ani, iar în urma sa a rămas o soție îndoliată și un copil de doar doi ani care va crește fără tată. Rafael locuia în Șofronea, în județul Arad, localitate în care s-a mutat în urmă cu aproximativ un deceniu, după ce s-a căsătorit.

  A lucrat o vreme îndelungată în Franța, iar una dintre dorințele sale mai vechi a fost să își cumpere o motocicletă. Nu demult, Rafael și-a îndeplinit visul, achiziționându-și o motocicletă pe placul său.

  Originar din județul Bihor, de lângă Beiuș, Rafael a fost duminică în vizită în locurile sale natale. Ieri, în jurul orei 18, pe drumul județean 764/G, în afara localității Lazuri de Beiuș, în sendul de mers spre Sudrigiu, bărbatul de 39 de ani a pierdut controlul motocicletei, a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de un autoturism Volkswagen. Rafael a murit pe loc…

  „Duminică, 13 octombrie a.c., la ora 18.40, pe drumul județean 764/G, în afara localității bihorene Lazuri de Beiuș, un bărbat de 39 de ani, din comuna Sofronea, județul Arad, în timp ce conducea o motocicletă pe direcția Lazuri de Beiuș – Sudrigiu, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus de o femeie de 33 de ani, din comuna Lazuri de Beiuș, județul Bihor”, se arată în comunicatul IPJ Bihor, apărut pe site-ul ebihoreanul.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.