miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Djokovic a refuzat să se supună unui test antidoping programat înainte cu 90 de minute de startul unei partide din Cupa Davis

  de - | 25 noiembrie 2023, 9:09 AM | Sport

  0

  Înaintea victoriei din sferturile de finală împotriva Marii Britanii, din Cupa Davis, numărul 1 mondial Novak Djokovici şi coechipierii săi sârbi au refuzat să se supună unui test antidoping, scrie Marca, potrivit news.ro.

  Potrivit sursei menţionate, numărul unu mondial nu a apreciat faptul că a primit citaţia cu o oră şi jumătate înainte de a juca joi în meciul de simplu cu Cameron Norrie.

  „Este prima dată când mi s-a întâmplat. Nu are sens să o fac înainte, când voi fi acolo după meci”, a declarat Djokovici în sârbă, după ce l-a învins pe Norrie şi a oferit ţării sale un loc în semifinale.

  „Am obiceiurile mele de dinaintea meciului şi nu trebuie să mă gândesc să dau sânge sau urină în acel moment”, a spus el..

  Sâmbătă, Serbia va evolua cu Italia în semifinale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.