vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Discursul de adio al lui Donald Trump: Am făcut ceea ce am venit să facem. Am dus cele mai grele bătălii

  de Special Arad | 20 ianuarie 2021, 8:08 AM | Internaţional

  0

  Preşedintele în exerciţiu Donald Trump a declarat marți, în discursul său de adio, că a dus cele mai grele bătălii în timpul mandatului său și este mândru de ceea ce a realizat. Fără să îl nominalizeze măcar o dată de succesorul său Joe Biden, Trump a susținut că se va ruga pentru succesul noii administrații care va fi inaugurată miercuri. Trump nu va participa la ceremonia de inaugurare din Washington DC în care președintele ales Joe Biden va depune jurământul de credință. Trump a fost pus sub acuzare, pentru a doua oară, din cauza violențelor de la Capitoliu și va fi judecat de Senat după ce va părăsi Casa Albă. În cazul în care senatorii îl vor condamna, Trump va avea interdicția de a mai deține funcții publice, informează Hotnews, citând BBC News.

  „Dragi americani, în urmă cu patru ani, ne-am lansat într-un mare efort național de reclădire a țării noastre, de reînnoire a spiritului ei. (…) Pe scurt, ne-am lansat în misiunea de a face America măreață din nou pentru toți americanii. Acum când îmi închei mandatul în calitate de al al 45-lea președinte american, stau în fața voastră mândru de ceea ce am realizat împreună. Am făcut ceea ce am venit să facem, și mult mai mult de-atât. Am dus bătălii grele, cele mai grele …pentru că de asta m-ați ales”, a spus Trump într-un mesaj video transmis de Casa Albă pe YouTube.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.