vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Dincolo de bine și de rău, Special Arad speră în însănătoșirea grabnică a fostului coleg Andrei Ando, ca de altfel a tuturor celor atinși într-un fel sau altul de coronavirus

  de Redacția Special Arad | 6 aprilie 2020, 6:48 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor

  2

  Nu este un secret, redacția noastră se ghidează după legile imuabile ale presei libere și independente, punctând de fiecare dată acolo unde surprinde lucruri necurate, obiceiuri nedemne și mai ales folosirea puterii în scop personal, nu în cel al interesului public.

  Pe Andrei Ando l-am criticat, persiflat nu odată, în fond mulți dintre noi îl cunosc bine, fiind la început unul dintre tinerii jurnaliști arădeni promițători ai anilor nouăzeci.

  Faptul că în cele din urmă a ales puterea în locul cuvântului liber a fost alegerea sa pe care noi nu suntem chemați să o comentăm.

  Îl vom critica și în viitor din momentul în care se va face bine și va face lucruri pe care noi le considerăm neavenite în spiritul celor spuse mai sus.

  Acum însă ne exprimăm îngrijorarea pentru sănătatea sa și îi urăm însănătoșire grabnică, așa cum dorim să se întâmple cu toți bolnavii de coronavirus din Arad și de aiurea.

  Trăim vremuri în care falsul se desparte mai ușor de adevăr, vremuri în care omenia se dovedește din nou ultimul refugiu al omului pus la încercare.

  Cei care se folosesc de aceste circumstanțe pentru a face rău altora sau a se folosi de ele în interes propriu au și vor avea mereu opoziția noastră fermă, iar cei care se sacrifică pentru binele celuilalt, pentru binele public în fond, vor avea la fel susținerea noastră totală.

  Tocmai de aceea mulțumim aici și acum pentru efortul corpului medical care își riscă sănătatea, pentru efortul tuturor celor care se implică sincer și onest în lupta cu epidemia.

  Sănătate și putere de munca tuturor acestora!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sara buna
   Nu stiu de ce boala poate suferi domnul Andras,ca de SARS2 nu cred….e prea mult …Aradul nu si-ar putea permite o asemenea nenorocire nu de alta dar va trebui ca marele gazetar sa fie cazat in „spitalul”,pe care mai marele ganditor,pardon ,plutitor Balcea il incropeste la Expo…in rest sanatate si masca pe fața…si pe nas desigur

   --5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.