Din nou „Start!” la săpături în centrul Aradului

  de Special Arad | 27 martie 2019, 6:16 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Când nu se schimbă țevile de încălzire, se schimbă țevile de apă sau de gaz. Parcă mai tot timpul se găsește vreun motiv de spart drumuri și trotuare în orașul Arad. Cel mai nou exemplu vine direct de pe Bulevardul Revoluției, în apropriere de Palatul Neumann, unde de marți, 26 martie, au început lucrările de înlocuire a conductelor de gaz.

  Secțiunea în care se efectuează lucrările este, mai exact, în dreptul imobilului nr. 80, unde se înlocuiește conducta și branșamentul de gaze naturale cu presiune redusă. Lucrările sunt realizate de Instalgroup SRL pentru Delgaz Grid SA, având ca termen de finalizare data de 24 mai 2019.

  Aceste săpături nu vor fi însă ultimele pe care le vom vedea în următoarea perioadă pe Bulevardul Revoluției, căci municipalitatea a anunțat că intenționează în această primăvară să pornească lucrările care fac parte dintr-un megaproiect de modernizare a centrului orașului, care va fi realizat din fonduri europene, dar și din bugetul local.

  „Pe Bulevardul General Dragalina vom introduce termoficare în valoare de 33 milioane lei. Pentru a veni cu asfalt în urma lucărilor de canalizare şi apă, Primăria Municipiului Arad pune la dispoziţie 9 milioane de euro pentru a face o reabilitare totală atât a infrastructurii de drum, cât şi a trotuarelor, unde pavajele din beton vor fi înlocuite cu granit”, anunța recent Gheorghe Falcă, în cadrul unei conferințe de presă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.