duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Alimentarea de gaze naturale este sistată pe mai multe străzi din localitatea Sântana

  de Special Arad | 4 iunie 2020, 3:05 PM | Sântana | Știri Arad

  0

  Delgaz Grid a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din localitatea Sântana, în data de 4 iunie, începând cu ora 14:00, pe străzile Primăverii, Viorelelor, Prunului, Lacul Roșu, Banatului, Ciocârliei, Făgărașului, Horea, Ion Vidu, Bradului, Teiului, Avram Iancu, Garofiței, Ioan Slavici, Unirii, Ion Creangă, Lacului, Lalelelor, Dudului, Nucului și A. I. Cuza, ca urmare a unui incident survenit la rețeaua de distribuție a gazelor naturale.

  Echipele companiei lucrează în vederea remedierii situației, reluarea treptată a alimentării cu gaze naturale fiind estimată a se realiza pe parcursul zilei de 4 iunie, începând cu ora 19:00, în funcție de prezența la domiciliu a consumatorilor afectați, măsura fiind necesară pentru efectuarea operațiunilor în condiții de siguranță.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.