duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Joi, întreg orașul Pecica rămâne fără gaz

  de Special Arad | 15 iunie 2020, 11:57 AM | Pecica | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Delgaz Grid anunță consumatorii din orașul Pecica că, din motive tehnice, se va sista alimentarea cu gaze naturale a imobilelor din întregul oraș în data de 18 iunie, joi, între orele 8 – 19.

  În vederea preîntâmpinării unor accidente, furnizorul de gaz are și câteva recomandări pentru cetățeni: să închidă toate robinetele de gaze la punctele de consum și să aștepte reluarea alimentării cu gaze naturale cu robinetele închise. De asemenea, după reluarea alimentării cu gaze naturale, să reaprindă flacăra de veghe la aparatele automate și să supravegheze focurile de la punctele de consum, timp de jumătate de oră.

  În cazul în care constată miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să sune imediat la dispeceratul de urgență al Delgaz Grid, la telefon: 0800.800.928 sau 0265-200.928. Reprezentanții companiei regretă disconfortul creat și mulțumesc tuturor pentru înțelegere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.