Din nou probleme pentru Banca Transilvania. E a treia oară când pică sistemul de internet banking

  de Special Arad | 18 decembrie 2019, 3:36 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Ziua și „surpriza” pentru clienții Băncii Transilvania. După ce vinerea trecută și luni sistemul de internet banking a picat, astăzi, miercuri, clienții băncii au rămas din nou fără acces online la banii lor, întrucât sistemul este picat de câteva ore bune.

  Clienții băncii sunt întâmpinați la apelul efectuat către operatorii call center cu mesajul că ‘momentan sistenul BT 24 funcționează cu dificultăți, este posibil să aveți dificultăți la logare’ însă dificultățile nu sunt nici pe departe dificultăți întrucât logarea este imposibilă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.